Tuinbedrijven in Drenthe


Hier vind je een overzicht van interessante tuin gerelateerde bedrijven. Ben je op bijvoorbeeld zoek naar een hovenier, zoek je mooie tuinplanten of wil je je vijver onder handen nemen? Dan zitten hier wellicht interessante bedrijven tussen. Al deze bedrijven zijn gevestigd in Drenthe en dus goed te bereiken vanuit Nieuweroord.

 

Boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp

Een goede boomverzorging binnen jouw tuin is van groot belang. Als je daar zelf weinig kennis over bezit, is het daarom verstandig om jouw boomverzorging en -onderhoud uit te besteden aan iemand die dat wel heeft. Door jouw bomen goed te laten onderhouden door een professioneel bedrijf kunnen eventuele boomziektes tijdig bestreden worden, gevaarlijke, topzware of belemmerende takken verwijderd worden waardoor gevaarlijke en onplezierige situaties vermeden worden én behouden de bomen een normale vorm. Wil je een boom laten verwijderen of verplaatsen? Ook dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres.

Groentechniek Klomp is gespecialiseerd in boomonderhoud en boomonderhoud. Ze bieden echter naast boomverzorging en boomonderhoud nog meer diensten. Alle diensten die zij bieden zijn:

 • Bomen snoeien
 • Bomen knotten
 • Bomen verplaatsen
 • Bomen planten
 • Bomen verankeren
 • Boomziektes bestrijden
 • Bomen kappen
 • Boomstronk verwijderen

 

 • Landgoed en erfonderhoud
 • Bos en singelonderhoud
 • Tuinaanleg
 • Tuinontwerp
 • Tuinonderhoud
 • Bestrating

 

Westerink, een goed bestratingsbedrijf in de omgeving Drenthe

Ben je op zoek naar een bestratingsbedrijf? Dan ben je bij Westerink bestrating op het goede adres! Ons werkgebied ligt in en rondom Hoogeveen met een straal van 30 km. stratenmaker Meppel, Coevorden, Emmen en Hardenberg komen dus ook in aanmerking. Wij als stratenmakers zijn gespecialiseerd in het bestraten van opritten, tuin en terras, pleinen, parkeerplaatsen en voor de sier. We leggen zowel nieuwe bestrating aan als het opnieuw bestraten met de huidige bestrating.


Waarom voor Westerink Bestratingen kiezen?

Als stratenmakersbedrijf uit Hoogeveen verschillen wij met andere soort gelijke bedrijven. Waar andere bedrijven meestal de focus leggen op enkel de afwerking, zorgen wij dat het fundament en de basis zo goed mogelijk tot stand is gekomen. Dit zorgt ervoor dat de bestrating jarenlang meegaat en mooi blijft.


Besparen door (her)bestraten

Wij begrijpen dat je als klant niet teveel geld wilt uitgeven aan een volledig nieuwe bestrating. Zeker als de klinkers, waaltjes of tegels die er al liggen nog goed zijn en niet versleten. Dit is vaak het geval als een straat is weggezakt. Dat vinden wij ook heel zonde en zullen zo veel mogelijk materialen hergebruiken.


De ondergrond is prioriteit

Zoals al eerder genoemd werd vinden wij de basis belangrijk en een kwalitatieve bestrating begint bij de juiste ondergrond. Om de ondergrond goed klaar te maken voor de bestrating verbeteren wij de kwaliteit hiervan en gebruiken we meer stabiel rood zand. Ook door het goed aan trillen van de ondergrond en het gebruik van gestabiliseerd zand zal de bestrating veel langer blijven liggen. Dit is dus een punt die door veel andere bestratingsbedrijven door de vingers wordt gezien. Als gevolg hiervan zakt de bestrating veel sneller weg. Westerink garandeert een goede kwalitatieve bestrating die jarenlang meegaat. Een van de oorzaken van het wegzakken van de grond is regenwater. Als het regenwater niet goed wordt afgevoerd, wordt de grond zwak en zakt het sneller weg. Een degelijk geïnstalleerde afvoer die het regenwater afvoert zoals het hoort is dus van groot belang. Wij leggen deze water afvoeren zoals putten en straatkolken op de juiste plekken aan. Niet alleen enkel het aanleggen is voldoende, ook deze op de juiste plekken installeren zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk regenwater wordt weggevoerd.


Veel keuze en strakke afwerking

Als ervaren stratenmakers weten wij dat het resultaat er strak en stijlvol uit moet zien. Ook op dit punt schieten wij niet tekort, in tegendeel, wij houden meer rekening met de details dan andere stratenmakersbedrijven. Westerink stratenmakersbedrijf weet door ervaring dat bij het afkorten van o.a. klinkers het eindresultaat meestal niet netjes is. De randen van de klinkers zijn afgebrokkeld en passen niet meer mooi in elkaar, wat ook te zien zal zijn als de bestrating af is. Als oplossing hierop hebben wij een bandenzaag, speciaal voor het afkorten van bestrating.


Om de bestrating zo vlak mogelijk te krijgen gebruiken wij trilplaten die de klinkers zo vlak mogelijk af trillen. Ook voor de ondergrond wordt er een trilplaat gebruikt, die de ondergrond goed en stevig af trilt om verzakking te voorkomen. Dit allemaal zorgt ervoor dat de afwerking zo strak mogelijk is. Om de afwerking ook stijlvol te maken kunnen o.a. klinkers op verschillende manieren gelegd worden. Denk hierbij aan halfsteens, visgraat, elleboog of wildverband. Je kan ook kiezen voor een strakke stijl, of juist klassiek. Door het gebruik van verschillende soorten stenen zoals natuursteen en beton, kunnen wij de gewenste uitstraling creëren.


Onafhankelijk

Westerink is een bedrijf dat veel eigen materialen bezit en zo min mogelijk de hulp van derden nodig heeft. Wij beschikken onder andere over een eigen mini shovel, mini kraan en trekker met kiepwagen voor het graven. Hiermee kunnen we stenen en klinkers er met gemak uithalen. Dit scheelt veel tijd en dit zie je ook terug op de factuur. Ook gebruiken we ons eigen zand en zijn we niet afhankelijk van externe partijen die zand leveren.


Veel voor weinig

Of je nu een oprit of een terras wilt maken, of je tuin wilt verfraaien met mooie paden kunnen wij dit voor je regelen. Westerink stratenmakers zijn zeer betaalbaar en rekenen een laag uurtarief aan. De kosten zijn per m2. De kosten hangen af van de klus die gedaan moet worden. Wil je dat er gebruik wordt gemaakt van speciale sierstenen? Of wil je dat de bestrating ook in een bepaald patroon moet worden gelegd? Als je al weet wat je graag wilt kan je nu vrijblijvend een offerte aanvragen. In ruil hiervoor krijg je vakkundige werkmannen die verstand van zaken hebben.

 Zelf bestraten?

Veel mensen kiezen tegenwoordig om zelf hun bestrating uit te voeren. Dit kan ook een optie zijn, vooral als de bestrating er zo eenvoudig uit moet komen te zien en de oppervlakte niet groot is. Zelfs als zou je kiezen voor een eenvoudige look, is het nog verstandig te kiezen voor een bedrijf met ervaring, die deze klus in een mum van tijd kan klaren. Maak je eigen handen niet vies en steek er niet veel denkwerk in, want dat is ons werk als Westerink!


Kies voor Westerink

Je bent dus hartstikke welkom bij Westerink Bestratingen in Hoogeveen. Voor elke werkzaamheid kan je bij ons terecht. Zoek niet meer verder naar een ander bedrijf maar kies voor Westerink, de vakmannen die oog hebben voor detail en kwaliteit. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.Eenvoudig online planten bestellen bij Kwekerij Online

Bij Kwekerij Online kun je eenvoudig online planten kopen. Op hun webshop vind je een uitgebreid assortiment tuinplanten tegen scherpe prijzen. De planten zijn van goede kwaliteit en komen van eigen kwekerij.


Wil je liever eerst de planten zelf bekijken op de kwekerij? dan kan dat natuurlijk ook. De Kwekerij Online is gevestigd in Zuidwolde, dichtbij Nieuweroord. Hier kun je terecht om verschillende om de verschillende planten te bekijken en te kopen. Het assortiment van Kwekerij Online bestaat uit haagplanten, bosplantsoen, fruitbomen en struiken, klimplanten, vaste planten, heesters en nog veel meer. Wil je bijvoorbeeld een mooie beukenhaag kopen of ben je op zoek naar een haagbeuk? Dan ben je bij Kwekerij Online aan het juiste adres!