Bouwbedrijven in Drenthe


Hier vind je een overzicht van interessante bouwbedrijven. Wil je een nieuwbouw huis laten bouwen of een verbouwing aan je huidige woning laten realiseren? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Alle bedrijven die je hier vindt zijn gevestigd in Drenthe en dus goed te bereiken vanuit Nieuweroord.Bouwbedrijf Nipeco

Met bijna 50 jaar ervaring is bouwbedrijf Nipeco een bekende naam in de bouwwereld in de regio Hoogeveen. Nieuwbouwwoningen zijn hun specialiteit en kwaliteit staat bij hen voorop. Traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met modern management en maatwerk is geen probleem. Dus ook met expliciete woonwensen bent u bij dit bouwbedrijf uit Nieuweroord aan het juiste adres.


Nieuwbouwprojecten in en rondom Hoogeveen

Nipeco heeft al meer dan 70 nieuwbouwwoningen op hun naam staan. Vrijwel al uw woonwensen worden verwezenlijkt door de heren van Nipeco; Niets is onmogelijk. Door in een vroeg stadium contact op te nemen met bouwbedrijf Nipeco, kunt u ervoor kiezen de gehele bouw over te dragen aan Nipeco. Van begin tot eind zal Nipeco uw nieuwbouw compleet verzorgen. Of het nu gaat om een nieuwebouwwoning of om de bouw van een nieuw kantoorpand of bedrijfsloods, bij dit bouwbedrijf uit Nieuweroord zit u altijd goed.


Bouwen met BouwGarant

Nipeco bouwt met het keurmerk ‘BouwGarant’. Dit keurmerk wordt toegekend aan bouwbedrijven en aannemersbedrijven met aantoonbare ervaring en een professioneel karakter. Wij zijn dan ook op de hoogte van alle eisen die de bouwwereld stelt en werken volgens de richtlijnen van de bouw. U bent met een BouwGarant bouwbedrijf niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar kunt ook terugvallen op duidelijk vooraf opgestelde afspraken.


Bouwen met Nipeco

De naam Nipeco is een combinatie van Nieuweroord en Pesse, de woonplaatsen van de vakmannen achter dit bouw- en aannemersbedrijf. Persoonlijk contact is voor hen erg belangrijk en vanwege hun ervaring zijn zij tevens in staat om niet-standaard-werkzaamheden uit te voeren. Betrokkenheid, persoonlijk contact, samenwerking en ervaring zijn enkele kernwoorden die dit bouwbedrijf prima omschrijven.

Meer weten over Nipeco? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze website: www.nipeco.nl.
Poorten van Hout

Timmerbedrijf Veuger, gevestigd in Nieuweroord, maakt voor u mooie houten poorten op maat. Luxe houten tuinpoorten, inrijpoorten, toegangspoorten, schuifpoorten en andere houten poorten en landhekken worden op ambachtelijke werkwijze met moderne technieken vervaardigd. Onze houten poorten worden standaard van Europees eikenhout gemaakt, maar ook de houtsoorten ‘Padoek’ of ‘Iroko’ zijn mogelijk.

 

Houten tuinpoorten

Met een houten tuinpoort creëert u een mooie afscheiding van uw tuin. Kinderen spelen veilig in de tuin en ook dieren blijven beschermd achter de houten poort. Een tuinpoort zorgt dus voor veiligheid en privacy in uw prachtige tuin.

Houten schuifpoorten

Wanneer een openslaande poort niet mogelijk is of u liever wat anders wilt in verband met de beschikbare ruimte, is een houten schuifpoort wellicht een goede optie. U kunt er voor kiezen een schuifpoort te laten plaatsen die handmatig geopend moet worden, maar ook automatisering is mogelijk. Zo hoeft u alleen maar op een knopje te drukken en de poort opent zich vanzelf.

Houten landhekken

Landhekken zijn ideaal om dieren op het weiland te behouden en onbevoegden tegen te houden. De mooiste houten landhekken worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Onze houten landhekken zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen. U kunt kiezen voor bekantrechte planken, maar ook onbekantrechte planken behoren tot de mogelijkheden.

Timmerbedrijf Veuger

Bij Timmerbedrijf Veuger staat de klant centraal. Persoonlijk contact vinden wij dan ook erg belangrijk. Al onze houten porrten en overige producten zijn handwerk en worden ambachtelijk geproduceerd. Dat betekent dat wij voor u een poort geheel naar wens kunnen maken. Wilt u meer weten over de Houten Poorten van Timmerbedrijf Veuger? Neem dan contact met ons op. Of neem een kijkje op onze website: www.poortenvanhout.nl.
Engeldot, pomp- en leidingsystemen in Zuidwolde

Engeldot levert een breed assortiment aan pomp- en leidingsystemen voor verschillende doeleinden. Zo kunt u in de webshop van Engeldot terecht voor allerlei producten voor riolering, drainage en beregening voor zowel de agrarische sector als verschillende industrieën, maar ook de particulier is bij Engeldot aan het juiste adres.

Pompen

Engeldot kent een groot aanbod van pompen en pompsystemen. Ook pompen van de bekende fabrikant DAB, koop je voordelig bij deze aanbieder. DAB is een fabrikant van waterpompen en staat bekend om innovatie, kwaliteit en efficiëntie. DAB pompen zijn dan ook erg geliefd onder de kenners. Eén van de producten uit de DAB pompen productielijn is de DAB Easyline. Deze productlijn biedt waterdruksystemen ter verhoging van de waterdruk voor zowel de grootgebruikers als de kleingebruikers. In het agrarische Drenthe, waar veel weilanden beregend dienen te worden kan de DAB Easyline de uitkomst bieden.
Kunststof gevelbekleding van Eurotexx

Kunststof gevelbekleding van het merk Eurotexx is in vele soorten en kleur variaties te koop. Het bied vele voordelen ten opzichte van ouderwetse houten gevelpanelen. Sowieso maakt het verschil in onderhoud en heeft het een degelijke uitstraling ten opzichte van hout. Daarom kiezen redelijk wat huizen bezitters tegenwoordig voor kunststof gevelbekleding van Eurotexx.


Prachtige kunststof gevelbekleding te koop vlakbij Nieuweroord in verscheidene kleuren

Eurotexx dubbel rabat

Vooral is het dubbel rabat paneel erg in trek en door het oppervlakte van deze kunststof panelen zijn deze in gunstige prijzen leverbaar. Ook de sublieme kleuren zoals crème, antraciet, groen en wit worden veelal gekozen door de natuurgetrouwe uitstraling. Verder is Eurotexx dubbel rabat in nog een reeks kleurtinten aanwezig bij verschillende dealers ook vlakbij Nieuweroord.


Prachtige Eurotexx dubbel rabat gemonteerd in Nieuweroord

Dubbel rabat panelen

Het is een genot om de dubbel rabat delen te monteren omdat de paneel afmeting zo rendabel in zijn hoedanigheid is en hierdoor snel een flink oppervlak bedekt. De paneelhoogte van 33,2 cm is enig in zijn soort waardoor Eurotexx dubbel rabat zich onderscheid.
Vandaar is het aan te raden om stellig gevelbekleding van kunststof te kopen. Hiervan zult u er veel gemak van hebben.

Kunststof bouwmateriaal Steigerwijk 74 7753 TS Dalerpeel, vlakbij Nieuweroord 06 24640438 www.kunststofgevelbekleding.nlKwalitatieve kunststof kozijnen in Drenthe en omstreken

Kunststof kozijn van Zuidema kozijnen

Zuidema Kozijnen is gevestigd in Hollandscheveld nabij Nieuweroord en is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Zuidema kozijnen levert zowel aan particulieren als bedrijven.

Dus ben je op zoek naar kunststof kozijnen in Hoogeveen of Nieuweroord? Dan ben je bij Zuidema Kozijnen aan het juiste adres!

Voordelen van kunststof kozijnen tegenover houten kozijnen

  • Voordeliger
  • Eenvoudig te reiningen
  • Praktisch onderhoudsvrij