Bouwbedrijven in Drenthe


Hier vind je een overzicht van interessante bouwbedrijven. Wil je een nieuwbouw huis laten bouwen of een verbouwing aan je huidige woning laten realiseren? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Alle bedrijven die je hier vindt zijn gevestigd in Drenthe en dus goed te bereiken vanuit Nieuweroord.Keukenrenovatie Wilco Klunder

Wanneer je uitgekeken bent op je keuken en graag iets anders wilt, hoeft het niet duur te zijn. Bij een nieuwe keuken denken we vaak aan duizenden euro’s, maar heb je al eens aan een renovatie van je huidige keuken gedacht? Je keuken vernieuwen is stukken goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken, maar geeft vaak hetzelfde resultaat: een nieuwe keuken!

Bij Keukenservice Wilco Klunder uit Noordscheschut, nabij Nieuweroord, ben je aan het juiste adres voor de renovatie van je huidige keuken. Wilco Klunder is dé keukenspecialist van de omgeving en kan jouw keuken weer als nieuw maken!


De voordelen van een keukenrenovatie door Wilco Klunder

Een keukenrenovatie brengt vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het prijskaartje van een nieuwe keuken. En wanneer je jouw keukenrenovatie door keukenservice Wilco Klunder laat doen geeft dat nog meer voordeel:


 • Gratis en vrijblijvend advies
 • Nummer 1 specialist
 • Gratis en vrijblijvend een offerte opvragen
 • Geen weken in de rommel
 • Veel keuze
 • Renovatie van alle merken keukens is mogelijk
 • Geen onverwachte kosten achteraf
 • Advies en montage in één hand!

Uw keukenspecialist dicht bij huis

Wilco Klunder is gevestigd in Noordscheschut, nabij Nieuweroord. Voor keukenrenovatie in Drenthe ben je hier dan ook aan het juiste adres. Wilco komt persoonlijk bij je langs om een offerte op maat te kunnen maken en je advies te geven over de verschillende mogelijkheden. Alleen het vervangen van je oude aanrechtblad geeft je keuken al een geheel nieuwe uitstraling. Zodra je wensen voor de keuken in kaart gebracht zijn, wordt de offerte opgemaakt. Na goedkeuring wordt de afspraak gepland om jouw oude keuken te vernieuwen.


Keukenrenovaties in de omgeving

Keukenservice Wilco Klunder vernieuwt jouw oude keuken, niet alleen in Hoogeveen en omgeving, maar ook voor een keukenrenovatie in Assen kun je contact opnemen met Wilco Klunder. Ook dan komt Wilco persoonlijk langs voor een offerte op maat. En wat dacht je van een keukenrenovatie in Hardenberg? Wilco Klunder staat voor je klaar! Neem dus snel contact op met Keukenservice Wilco Klunder en vraag naar de mogelijkheden!
Kwalitatieve kunststof kozijnen in Drenthe en omstreken

Kunststof kozijn van Zuidema kozijnen

Zuidema Kozijnen is gevestigd in Hollandscheveld nabij Nieuweroord en is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Zuidema kozijnen levert zowel aan particulieren als bedrijven.

Dus ben je op zoek naar kunststof kozijnen in Hoogeveen of Nieuweroord? Dan ben je bij Zuidema Kozijnen aan het juiste adres!

Voordelen van kunststof kozijnen tegenover houten kozijnen

 • Voordeliger
 • Eenvoudig te reiningen
 • Praktisch onderhoudsvrijBouwbedrijf en aannemersbedrijf John Koster voor al uw bouw- en verbouwprojecten

Bouwbedrijf John KosterAllround bouwbedrijf John Koster staat voor u klaar voor al uw bouwprojecten. Of het nou gaat om een nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie of onderhoudsklus.

Door de jaren heen hebben ze al diverse bouwprojecten gerealiseerd, van kleine tot grote projecten. En met een vast team van ervaren vakmensen realiseren ze graag uw wensen.


Uitstekend gecertificeerd

Bouwbedrijf John Koster is BouwGarant gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. Dit betekend dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook kan het belangrijk zijn bij het aanvragen van een hypotheek.


Werkzaam in geheel Drenthe en ver daarbuiten

Gevestigd in Hollandscheveld nabij Nieuweroord. Maar uiteraard laten ze zich niet beperken tot een werkgebied alleen in die omgeving. John Koster realiseert bouwprojecten in geheel Drenthe en omstreken. Of je nou op zoek bent naar een bouwbedrijf in Assen of een bouwbedrijf in Coevorden. John Koster staat voor u klaar!.


Wil je graag meer informatie of professioneel advies? Neem dan vrijblijvend contact op met bouw- en aannemersbedrijf John Koster.


Hollandscheveldse Opgaande 75
7913 VB Hollandscheveld
Tel. 0528 - 34 09 66
Fax. 0528 - 34 09 50
info@jkbouw.nl
www.jkbouw.nl