Radio Olympia - etherpiraten 24 uur per dag de beste geheime zender en piraten hits!


Nieuweroord is een nieuw etherpiraten radiostation rijker:
Olympia Radio - 24 uur per dag de beste piraten hits!

Dit nieuwe station is gevestigd in Nieuweroord en richt zich, zoals de slogan al zegt, op de beste piraten, geheime zender muziek etherpiraten muziek.
De Dj's van dit radio station zijn allemaal oud etherpiraten en draaiden eerder de meest nostagische platen vanuit de ether te draaien. Maar omdat de boetes te hoog werden hebben deze etherpiraten de handen in een gesloten en zijn vanaf nu niet meer via de ether aan de band te beluisteren maar via de online piraten radio wat voorheen vanuit de ether gerealiseerd wed

Oude piratenhits

Met een fris geluid en een mix van oude piratenhits en nieuwe Nederlands- en Duitstalige muziek, om het uur nieuws, meerdere  ervaren Dj’s en de mogelijkheid een verzoekplaat aan te vragen richt Olympia Radio zich op oude piratenhits welke de doelgroep die eerder piraten en geheime zenders via de ether luisterde en is te beluisteren via internet.

Een jaar geleden startte Freddy Salomons dit initiatief met het idee om een goed en toegankelijk online radiostation voor echte Nederlandstalige piraten hits neer te zetten. Dit station moet een geheime zender karakter hebben zoals het hoort, een positieve sfeer uitstralen en de geheime zender liefhebbers bedienen met goede muziek en daarnaast actueel nieuws.
In de aanloop periode is goed geïnventariseerd wat er allemaal nodig is om een kwalitatieve radiostation op te zetten. Zoals apparatuur, de nodige licenties en streaming servers e.d.

Na het idee met meerdere liefhebbers te hebben gedeeld bleek dat er veel animo van andere ervaren geheime zender  Dj’s en studio’s was om ook via hetzelfde radio station te draaien. Dat was een leuke bijkomstigheid omdat dit de diversiteit zoals bij de grote normale radiostations dan ook gewaarborgd is.

Ook in Nieuweroord draaien Drentsepiraten keihard de beste oudepiratenhits. Wie het heeft gehad met de commercieele radio stations die alleen maar nieuwe nederlandstalige hits zoals Frans Bauwer en Jan Smit daaien. Stem dan af op het vormidabele drentse en twense radio station voor de beste drentse oude piratenmuziek. De platen zijn door kenners met passie geselecteerd.

Het team zal zich steeds verder uitbreiden en professionaliseren. Zo draait er nu al een ‘Auto Dj’ in de uren als er geen andere Dj’s online is. Deze ‘Auto Dj’ draait iedere dag een andere playlist met de mooist geselecteerde platen.

Gezien de regio waar het station zich bevindt, Drenthe en Overijssel, is dit een regio waar deze muziek echt leeft en er op internet niet veel toegankelijke stations aanwezig zijn.

Bij de start gekozen voor uitzendingen via internet omdat de vraag naar internet radio heel snel groeit. Eenvoudig te beluisteren op computer, tablet, internet radio of eenvoudig met een jack kabel gekoppeld aan tablet of mobiele telefoon aan bouwradio of geluidsinstallatie.
Eenvoudig, storingvrij en helder de beste geheime zender muziek.

Luister 24 uur per dag de beste piraten hits! U bent harte welkom op: www.olympia-radio.nl