Overige bedrijven in Drenthe


Hier vind je een overzicht van interessante bedrijven. Alle bedrijven zijn gevestigd in Drenthe en dus goed te bereiken vanuit Nieuweroord.


Goochelaar Mitch Durbank

Binnenkort een feest of evenement en zoek je uniek en spectaculair entertainment voor uw gasten? Dan kun je Mitch Durbank inhuren als goochelaar.


Ontdek de veelzijdigheid van Mitch Durbank

Goochelaar http://www.nieuweroord-web.nl/uploads/images/goochelaar.jpg   Beschrijving	Groot of klein, particulier of voor bedrijven. Mitch Durbank tovert ieder evenement om tot een succes. Als tafelgoochelaar worden de verbazingwekkende trucs onder de neuzen van de gasten uitgevoerd. Dit zorgt voor een unieke beleving met veel interactie omdat je gasten worden betrokken in de show. Tafelgoochelen is overal in te zetten. Mitch Durbank is ook ideaal om in te huren voor een spectaculaire kindershow. Als kindergoochelaar tovert Mitch een lach op ieder kind met een show vol met trucs met dobbelstenen, ringen, touwen en nog veel meer. Uiteraard is een leuke familieshow ook mogelijk waarbij een combinatie wordt gemaakt van kindergoochelen en goochelen voor volwassenen. Uiteraard kun je Mitch nog voor veel meer evenementen inhuren. Kijk op de website voor meer informatie.


Mitch Durbank werkt door heel Nederland

Wil je Mitch inhuren als goochelaar? Mitch Durbank werkt door heel Nederland en rekent geen reiskosten. Wil je dus bijvoorbeeld een goochelaar in Groningen of een goochelaar in Ommen inhuren dan is dit geen probleem.


Mitch Durbank is o.a. in te huren voor

  • Bedrijfsfeesten
  • Jubilarissen
  • Recepties
  • Familiefeesten
  • Diners
  • Evenementen
  • En nog veel meer

Heerlijke gezonde noten van Bionoot

Ben je op zoek naar de beste gezonde noten in Drenthe en omstreken? Neem dan eens een kijkje in op de webshop van Bionoot. Hier vind je een uitgebreid assortiment van biologische noten, superfoods, zuidvruchten, pitten en zaden en nog veel meer biologische en gezonde heerlijkheden!


Gezonde en biologische noten van Bionoot

Lekker, biologisch en verantwoord!

Bij Bionoot ben je er zeker van dat je een bewuste keuze maakt. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit. Ruim 90% van de producten die op hun webshop verkrijgbaar zijn, zijn biologisch gecertificeerd en voor de overige producten worden bewuste en overwogen keuzes gemaakt


www.bionoot.nl


Graafbakdrager en grondbakdragers voor een mobiele kraan uit Nieuweroord

Opzoek naar een efficiënte vervanger van de bakkenwagen of grondbakken aanhanger? Westerink Grondbakkendrager uit Nieuweroord aan de middenraai 66 maakt een besparende oplossing voor graafbakken voor ieder merk en type (mobiele) kraan met schuifblad speciaal op maar graafbakkendrager en kraan grondbakken drager in Drenthe, Friesland, Overijssel en Groningen en omstreken? Neem dan eens een kijkje op de website om het gemak te ervaren.


Kraan bak drager de vervanger van de bakken wagen en/of grondbakken aanhanger

Lekker, biologisch en verantwoord!

E VOORDELEN VAN EEN KRAANBAK DRAGER:

- Brandstof besparend 
- Minder slijtage
- Geen lege of lekke banden
- Minder ruimte en meer gemak
- Praktischer dan een bakken wagen
- Erg eenvoudig aan te koppelen
- Altijd de juiste bak beschikbaar
- Efficiënter en tijd besparend
- Meer overzicht en volledig voorzien van verlichting
- Indien camera aanwezig volledig overzicht achter
- Degelijke constructie en geen onderhoud
- Langere levensduur dan een bakken aanhanger
- Geen draaiende delen en kwetsbare onderdelen
- Voor ieder merk en type (mobiele)kraan met schuifblad
- Met een erg stevige houten draagvloer
- Speciaal op maat gemaakt