Welkom in Nieuweroord nabij Hoogeveen


Dorpshuis weer geopend

Ingezonden door: mark Jun 10, 2020
Beste gebruikers en/of bezoekers van het dorpshuis,

Gisteravond hebben we als algemeen bestuur weer fysiek bij elkaar kunnen zitten om te vergaderen. Tijdens de vergadering hebben we uitvoerig gesproken over de manier waarop we als dorpshuis weer open kunnen gaan. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en BOKD (Organisatie van dorpshuizen).

Graag stellen we jullie via deze mail op de hoogte hoe wij het dorpshuis weer open kunnen stellen.

OVERZICHT CORONAPROTOCOL OPENING DORPSHUIS


  • Om gebruik te maken van het dorpshuis dien je een afspraak te maken in de digitale agenda. De gemachtigden kunnen dit doen via hun eigen account van de agenda. De afspraak komt bij ons binnen via mail. Heb je geen account dan kan dit via 06-12469429 of via dorpshuisdevuurkorf@gmail.com
  • Alle afspraken zijn op dit moment verwijderd uit de agenda.
  • Degene die de afspraak maakt in de agenda is ook de organisator, deze heeft vooraf ook in beeld hoeveel mensen en wie er uitgenodigd is. Bijeenkomsten met meer dan 30 personenis op dit moment niet toegestaan. Voor elke ruimte geldt ook een maximaal aantal bezoekers afhankelijk van de oppervlakte.
  • Elke organisator neemt kennis van de voor haar of hem geldende regels vanuit overkoepelende organisaties of bond. Dit doet het dorpshuis niet.
  • De organisator neemt ook kennis van het opgestelde protocol. Deze is bijgevoegd bij deze mail.
  • De bezoekers moeten zich bij de deur inschrijven in de gastenlijst. Wij moeten als bestuur kunnen achterhalen wie er is geweest bij een eventuele corona besmetting.
  • Geen afspraak in de agendais geen bezoek aan het dorpshuis!
  • Bij elke eerste bijeenkomst of bezoek zal een van de bestuursleden aanwezig zijn om uitleg te geven en de spelregel toe te lichten
  • In het dorpshuis gelden de regels zoals beschreven in de getoonde infographic. Deze hangt ook in het dorpshu

Tijdens de algemene bestuursvergadering zijn ook de volgende twee besluiten genomen:


Alle bezoekers van het dorpshuis betalen per ingang van 1 juni met munten. Er worden geen lijstjes meer gemaakt en geturft. Munten kunnen door de vereniging uit de automaat gehaald worden.


Alle afspraken die in de agenda staan worden gefactureerd, dit om de beschikbaarheid van het dorpshuis up-to-date te houden. Dat betekend dat wanneer een activiteit niet doorgaat, je deze uit de agenda moet verwijderen. Hierdoor kunnen andere verenigingen of personen gebruik maken van de ruimte en voorkom je een factuur. ,

We hopen jullie allemaal weer te mogen ontmoeten met gepaste afstand, in het dorpshuis.

Mochten er vragen zijn of opmerkingen! Schroom niet neem contact op met een van de bestuursleden of mail naar dorpshuisdevuurkorf@gmail.com.


Vriendelijke groeten,


Bestuur dorpshuis de Vuurkörf.

 

Terug - Afdrukken