Welkom in Nieuweroord nabij Hoogeveen


1e Boulevardloop Nieuweroord 2012 vrijdag 7 september

Ingezonden door: admin Jul 5, 2012

Vrijdag 7 september organiseert de Sport Vereniging Nieuweroord de 1e Boulevardloop Nieuweroord. Voor de jeugd zal er jeugdloop georganiseerd worden door het dorp. Parcours zal ongeveer 500m zijn, hier zijn meerdere afstanden per leeftijdscategorie. Hierna is het de beurt aan iedereen die 15 en jaar en ouder is om 6,4 km hard te lopen.

Inschrijving kan via het formulier of mail naar boulevardloop@nieuweroord-web.nl

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met:
Wilco Kroezen
Tel. 0528-344044
boulevardloop@nieuweroord-web.nl

Bij inschrijving vermelden welke afstand en de NAW gegevens.

Overige informatie

Het rondje voor de jeugd zal starten in de buurt van de boulevard en zal dan het dorp in gaan via de Ring, daarna Van de Wall Bakestraat in, via de Koopmanshof naar de Eerste Wijk weer terug naar de finish. Voor de aller kleinste jeugd kan er nog een afsplitsing gemaakt worden naar de Slag en dan via de Eerste Wijk weer terug naar de finish.

Inschrijf formulier
* = verplicht in te vullen.


De grote loop gaat vanaf de start de Ring in en dan via Van de Wall Bakestraat richting de Hoogeveense Vaart, hier via het fietspad richting Noordscheschut. Bij Kanaal Oostzijde rechtsaf, deze vervolgen tot het fietspad van de Hoogeveenseweg. Daar rechtsaf het fietspad op tot het Noorder Hoofddiep, hier gaan we weer rechtsaf richting de Hoogeveense vaart. Bij de Hoogeveense Vaart slaan we linksaf richting Nieuweroord, over het fietspad komen wij dan weer Nieuweroord binnen. Via Van de Wall Bakestraat en de Ring lopen wij dan naar de finish.

Starttijden:
18.00 uur: 0.6 km voor de kleinsten
18.15 uur: 1,2 voor groep 1 t/m 5
18.30 uur: 1,8 voor groep 6 t/m 8
19.00 uur: 6.4 km vanaf 15 jaar

Sponsoren


Terug -